Εκχύλισμα Argan 10ml

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6456
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Καταπολεμήστε αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου και χαρίστε ελαστικότητα, λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα του προσώπου σας, με το Argan Extract, το θρεπτικό εκχύλισμα από άγριους κυρίως καρπούς του δέντρου Argan, από την περιοχή Βερβέρων του Μαρόκου, ένα μοναδικό φυσικό αντιγηραντικό με αξιοσημείωτη δράση κατά των ελεύθερων ριζών και ταυτόχρονα ένα από τα πολυτιμότερα προστατευτικά, αναδομητικά και καταπραϋντικά συστατικά, ιδιαίτερα ευεργετικό για το σώμα, τα νύχια και τα μαλλιά σας.

Το προϊόν λαμβάνεται μέσω της διαδικασίας της ψυχρής συμπίεσης των σπόρων του πυρήνα και αφού υποστεί διύλιση μετά από συγκεκριμένο χρόνο ωρίμανσης σε ένα μίγμα νερού, προπυλενογλυκόλης, διαλυτοποιητή και συντηρητικών.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ένα ισχυρότατο αντιοξειδωτικό, το οποίο καταπολεμά τη γήρανση διατηρώντας το δέρμα απαλό και νεανικό, ενώ παράλληλα ασκεί σημαντική προστατευτική δράση ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, σε βασικά λιπαρά οξέα, τα οποία αποτρέπουν την ξηρότητα, ενώ παράλληλα αναζωογονούν τους προστατευτικούς ιστούς και αναπληρώνουν τα υγιή κύτταρα, σε βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου, καθώς και σε τριτερπενοειδή, (τιρακαλλόλη, βήτα-αμυρίνη, βουτυροσπεργόλη, λουπεόλη), ενεργές δραστικές ουσίες, γνωστές για τις επουλωτικές, προστατευτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες.

Είναι ιδανικό για χρήση σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, και των μαλλιών, ειδικά έλαια, serums καταπραϋντικές κρέμες και προϊόντα προστασίας από τον ήλιο και μπορεί να προστεθεί και κατά την διαδικασία παραγωγής των δικών σας καλλυντικών. Σε ό,τι αφορά στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, είναι εξαιρετικό για χρήση σε προϊόντα ενδυνάμωσης και λείανσης της τρίχας, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στα γαλακτώματα O / W όσο και στα γαλακτώματα W / O.

Ποσοστό χρήσης: μεταξύ 0% και 1%.

Inci: Aqua, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Argania spinosa kernel oil

Δείτε επίσης

Φύκια Εκχύλισμα
€ 4,90
Σύμφυτο Εκχύλισμα
€ 4,90
Επιλόβιο Εκχύλισμα
€ 4,90
Εκουιζέτο Εκχυλισμα
€ 4,90
Μουριά Εκχύλισμα
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή