Πολυφαινόλες κρασιού (Sparkling Wine Extract) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6538
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων / Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Προσθέστε μία νότα πολυτέλειας στην περιποίηση της επιδερμίδας σας με το Sparking Wine Extract, το εξαιρετικό εκχύλισμα αφρώδους οίνου από σαμπάνια άριστης ποιότητας, η οποία παρασκευάζεται στην γνωστή περιοχή Reims της Γαλλίας από σταφύλια καλλιεργημένα σε επιλεγμένους αμπελώνες και συλλεγμένα με το χέρι. Το απόσταγμα αλκοόλης που προκύπτει εκχυλίζεται στη συνέχεια σε ένα μείγμα νερού και γλυκερίνης.

Το εκχύλισμα της σαμπάνιας είναι πλούσιο σε πολυφαινολικές ενώσεις (γαλλικό οξύ, πρωτοτεκουχικό οξύ, τυροσόλη, καφταρικό οξύ, καφεϊκό οξύ), συστατικά, τα οποία σύμφωνα με ποικίλες έρευνες, ασκούν σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην προστασία των κυττάρων από τραυματισμούς.
Επιπλέον, λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, εξομαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενισχύει τον υδρολιπιδικό φραγμό και προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Το Sparking Wine Extract χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την φροντίδα της επιδερμίδας και μπορεί να προστεθεί σε: κρέμες, λοσιόν, foams (αφρούς) για το δέρμα και τα μαλλιά, αντιγηραντικά προϊόντα, σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος τους χειμερινούς μήνες, σε προϊόντα για μετά την ηλιοθεραπεία, καθώς και σε προϊόντα στοματικής υγιεινής, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά την διαδικασία παραγωγής των δικών σας καλλυντικών. Είναι υδατοδιαλυτό και ως εκ τούτου μπορεί να προστεθεί απευθείας στο νερό, χωρίς τη χρήση θερμότητας, γεγονός που το καθιστά ιδανικό συστατικό σε αφρόλουτρα και σε επιφανειοδραστικές ουσίες ψυχρής διαδικασίας.

Συνιστάται η προσθήκη του εκχυλίσματος στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, σε θερμοκρασίες μικρότερες των 40°C προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του συστατικού.

Ποσοστό χρήσης: 0,1% έως 2%
Ακατάλληλο για εσωτερική χρήση!

INC: Water (Aqua), Glycerin, Wine Extract, Alcohol

Δείτε επίσης

Εχινάκεια (Coneflower) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 4,90
Μέντα (Peppermint) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 4,90
Μουριά (Mulberry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Morus Alba
€ 4,90
Αλθαία (Marshmallow) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Althaea officinalis
€ 4,90
Επιλόβιο (Willowherb) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body epilobium ciliatum
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή