Καρύδα (ΑΕ)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2780
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Καρύδας χρειάστηκε πολλές δοκιμές από ειδικούς αρωματοποιούς προκειμένου να παραχθεί. Αναδύει ένα πραγματικά θεσπέσιο και ζεστό άρωμα αληθινής καρύδας - "στρογγυλεμένο" πάνω σε βάση από Tonka Beans. Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το άρωμα που χρησιμοποιείται σε οικονομικά "after sun" καλλυντικά προϊόντα.

Το έλαιο Καρύδας είναι σε σε χρώμα ανοιχτό καφέ και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

  Δείτε επίσης

Berries and Clove (AE)
€ 2,20
Cashmere Cream (ΑΕ)
€ 2,20
Spa Fresh (AE)
€ 2,20
Caramel Cream (AE)
€ 2,20
Αζαλέα (ΑΕ)
€ 2,20
  Επιστροφή στην κορυφή