Πλουμέρια Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2786
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903177
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Πλουμέριας είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αρώματα για καλλυντικά και σαπούνια. Αναδεικνύει ένα λουλουδένιο άρωμα, απαλό, καθαρό, φρέσκο και αναγνωρίσιμο από όλους.

Το έλαιο Πλουμέρια είναι άχρωμο και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (δεν είναι κατάλληλο για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Μέλι Scottish Blossom Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Leather (Δέρμα) Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Βιολέτα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Iris Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή