Βρώμη, Γάλα & Μέλι (ΑΕ) 10ml

Τιμή e-shop:
€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2791
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Βρώμη, Γάλα & Μέλι παραπέμπει σε ένα οικείο "σπιτικό" άρωμα. Αναδύει ένα ζεστό άρωμα μελιού, πλούσιου γάλακτος και "καταπραϋντικής" βρώμης. Συνοδεύεται από υψηλές νότες αμύγδαλου και νόστιμου marzipan.

Το έλαιο Βρώμη, Γάλα & Μέλι είναι σε χρώμα καφέ και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Fresh & Spicy (AE) 10ml
€ 2,50
Φασκόμηλο & Πατσουλί (AE) 10ml
€ 2,50
Orchidea (AE) 10ml
€ 2,50
Εξωτικά Φρούτα (AE) 100ml
€ 11,90
Ρόδι (ΑΕ) 10ml
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή