Τζίντζερ και Μήλο (ΑΕ)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2795
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Τζίντζερ & Μήλο αναδύει ένα ολόφρεσκο άρωμα νόστιμων πράσινων μήλων που συνδυάζεται με μία ντελικάτη "στρώση" ρίζας Τζίντζερ. Συνοδεύεται από νότες γαρύφαλλου και γλυκών αποξηραμένων φρούτων.

Το έλαιο Τζίντζερ & Μήλο είναι άχρωμο και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (δεν είναι κατάλληλο για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Honey (Μέλι) 100ml
€ 11,90
Baby Butter Bee (ΑΕ)
€ 2,20
Sandalwood Light (AE)
€ 2,20
Sandal Soap 100ml
€ 11,90
Καρύδα (ΑΕ)
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή