Αγριολούλουδα (ΑΕ)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2796
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Αγριολούλουδων αναδύει ένα πραγματικά μεθυστικό φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα. "Ανοίγει" με πλούσιες νότες περγαμόντου, γκρέϊπφρουτ, λαϊμ, πεπονιού, δαμάσκηνου, αχλαδιού, γάλβανου και φρέσκων πράσινων φύλλων. Ακολουθεί η "καρδιά" του αρώματος που στηρίζεται στο γιασεμί, το γεράνι, τη βιολέτα, το ρόδο και το άγριο κρίνο. Όλα αυτά σε μία "ξυλώδη" βάση από σανταλόξυλο, κέδρο, πατσουλί, κεχριμπάρι και μόσχο (musk).

Το έλαιο Αγριολούλουδο έχει χρώμα ανοιχτό καφέ και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

  Δείτε επίσης

Monoi Flower (AE)
€ 2,20
Υάκινθος (ΑΕ)
€ 2,20
Fig (Σύκο) 100ml
€ 11,90
Warm Gingerbread (AE)
€ 2,20
Amber (ΑΕ)
€ 2,20
  Επιστροφή στην κορυφή