Ανθόκηπος (ΑΕ)

€ 2,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2802
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Ανθόκηπος αποτελεί ένα πλούσιο άρωμα που καθορίζεται από τις υψηλές νότες του μανταρινιού, του περγαμόντου, του μαύρου πιπεριού και της φρέζιας. Στις μεσαίες νότες - σαν συνδετικός κρίκος - έχουν τοποθετηθεί τα ντελικάτα λουλουδένια αρώματα του κρίνου και του όσμανθου. Το άρωμα ανθόκηπου "κλείνει" στις χαμηλές νότες με το αισθησιακό musk, κεχριμπάρι και υποψίες ξύλου.

Το έλαιο Ανθόκηπος είναι άχρωμο και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά). Δεν περιέχει καμμία από τις 26 πιθανές αλλεργιογόνες ουσίες που αναγράφονται στη σχετική ντιρεκτίβα της Ε.Ε. που αναφέρεται στη παρασκευή καλλυντικών (Directive 76/768/EEC).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Woody Amber 100ml
€ 11,90
Baby Powder (ΑΕ)
€ 2,30
Candyfloss (ΑΕ)
€ 2,30
Pomegranate (Ρόδι) 100ml
€ 11,90
Jasmine Bath 100ml
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή