Βιολέτα (ΑΕ)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3110
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Violet αποπνέι ένα "παραδοσιακό" λουλουδένιο άρωμα βιολέτας και φρέζιας το οποίο υποστηρίζεται από νότες ρόδου, γαρύφαλλου και πασχαλιάς - όλα αυτά πάνω σε μία διακριτική ξυλώδη βάση.

Το έλαιο Violet είναι σε χρώμα tan και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Ocean Blue 100ml
€ 11,90
Leather (AE)
€ 2,20
Αγγούρι (ΑΕ)
€ 2,20
Lily of the Valley (Κρίνος) 100ml
€ 11,90
Pineapple (Ανανάς) 100ml
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή