Cashmere Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4601
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902934
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση διότι είναι εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενυδατικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες σώματος, σε σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια καθώς και σε κεριά.

Το αρωματικό έλαιο Cashmere Cream αναδύει ένα ανατολίτικο άρωμα με νότες από γάλα και βανίλια σε μια βάση από πατσουλί, κεχριμπάρι και μιμόζα αγκαλιασμένα από ένα μεθυστικό άρωμα πούδρας.

Τα αρωματικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα εύρος από 0,05%-3%. Κατά την ψυχρή σαπωνοποίηση όταν χρησιμοποιείται έχει την τάση να επιταχύνει το ίχνος ενώ παράλληλα παρατηρείται σταδιακός χρωματισμός του σαπουνιού (το σαπούνι χρωματίζεται καφέ). Ωστόσο το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και κατά την παρασκευή του σαπουνιού της γλυκερίνης με την τελική χρώση να είναι καφέ. Κατά τη παρασκευή αφρόλουτρων και σαμπουάν το παραγόμενο προϊόν χρωματίζεται ροζ το οποίο σταδιακά αποκτά πιο σκούρα απόχρωση. Τέλος κατά την παρασκευή σαπουνιών με την θερμή μέθοδο δεν παρατηρείται καμία μεταβολή όπως δεν παρατηρείται καμία χρωματική αλλαγή κατά την προσθήκη σε ενυδατικές κρέμες.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς φορείς και παράγονται στην Αγγλία.

Δείτε επίσης

Soap Fresh Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Night Flower Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Βατόμουρο Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Figue Fruit Coco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Υάκινθος Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή