Λεβάντα Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4867
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903467
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Χαλαρωτικό, αντικαταθλιπτικό, κατάλληλη για την καταπολέμηση της νευρικότητας αλλά και της ατονίας, της κατάθλιψης αλλά και της υπερδιέγερσης, το αρωματικό έλαιο λεβάντας με το φρέσκο, καθαρό άρωμά του, καταπολεμά το άγχος και την μελαγχολία, τονώνει και ξεκουράζει, μειώνει την πίεση, ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ημικρανίες, εξισορροπεί τα συναισθήματα και τις εναλλαγές διάθεσης, φέρνει εσωτερική ηρεμία, επαναφέρει την αρμονία στην αύρα, αυξάνει τη συνειδητοποίηση, φέρνει σταθερότητα και μονιμότητα και διευκολύνει την έμπνευση.

Αρωματίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ρίχνοντας λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο λεβάντα σε ειδικό καυστήρα ελαίου ή στο ποτ πουρί και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ισορροπίας, ζεστασιάς και γαλήνης. Ρίξτε λίγες σταγόνες στο σαμπουάν σας και επαναφέρετε τη λάμψη στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Monoi Flower Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Λωτός σε Κήπο Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ocean Wave Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Tobacco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή