Woody Amber 100ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4868
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Πικάντικο μυστηριώδες και αρρενωπό, το woody amber είναι ένα απολαυστικό γήινο άρωμα με πλούσιες, ξυλώδεις νότες του δάσους, γλυκές νότες λεβάντας και μόσχου (musk) σε βάση μεθυστικής βανίλιας. Αποτελεί ηρεμιστικό και χαλαρωτικό έλαιο, ενώ θεωρείται ότι συμβάλλει στην ανάταση της πνευματικότητας, στην προστασία από την αρνητική ενέργεια και στην προσέλκυση της εύνοιας, της τύχης και του πλούτου.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

  Δείτε επίσης

Orange Blossom (AE)
€ 2,20
Lily of the Valley (Κρίνος) 100ml
€ 11,90
Αγιόκλημα (ΑΕ)
€ 2,20
Jasminia (Γιασεμί) 100ml
€ 11,90
Γαρδένια 100ml
€ 11,90
  Επιστροφή στην κορυφή