Γιασεμί Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4874
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903481
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Γλυκό, μεθυστικό και αισθησιακό, το αρωματικό έλαιο jasminia συνδυάζει πλούσιες, floral νότες εξωτικού λευκού γιασεμιού και δροσερής φρέζιας, με μεσαίες νότες βερίκοκου και δεντρολίβανου σε βάση ylang ylang και ξύλου. Θυμίζει ζεστές και ρομαντικές νύχτες καλοκαιριού.
Με τη γλυκιά, μεθυστική μυρωδιά του δημιουργεί ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, βελτιώνει τη διάθεση, απομακρύνει τον εκνευρισμό και την υπερένταση, φέρνει αισιοδοξία, ευφορία και πάθος, δεδομένου ότι θεωρείται φυσικό αφροδισιακό, ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Μερικές σταγόνες του αρωματικού ελαίου jasminia στα σπιτικά καλλυντικά σας χαρίζουν υπέροχο εξωτικό άρωμα στα προϊόντα σας, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην ισορροπία και ομορφιά των ξηρών και προβληματικών επιδερμίδων και μαλλιών.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Σύκο Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Caramel Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Leather (Δέρμα) Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή