Μέλι Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4878
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903528
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Γλυκό, τρυφερό και οικείο, το αρωματικό έλαιο honey αποπνέει μια εξαίσια μυρουδιά μελιού, μελισσοκεριού και ακατέργαστης, ευωδιαστής κερήθρας. Χρησιμοποιείστε το για να ενισχύσετε το άρωμα των προϊόντων καλλυντικής περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος που διαθέτετε. Ιδανική λύση για κραγιόν και leep-balm, σαμπουάν και αφρόλουτρα, σαπούνια «Melt and Pour, κρέμες, λοσιόν και γαλακτώματα.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Tobacco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Εξωτικά Φρούτα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Rose Musk Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Σύκο Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Μαύρος Καφές Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή