Κανέλα Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4879
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903535
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Πικάντικο, ζεστό και αισθησιακό, το αρωματικό έλαιο canella συνδυάζει το μεθυστικό άρωμα της κανέλας με πλούσιες νότες πιπερόριζας και πορτοκαλιού σε μία βάση μεθυστικής βανίλιας. Στο δοχείο καύσης ελαίων απελευθερώνει στοιχεία που ενισχύουν τη μνήμη και ενδυναμώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Δρα επίσης αφροδισιακά και συχνά συνδυάζεται με πατσουλί για να δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα.

Αρωματίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ρίχνοντας λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο canella αρωματιστή ή στο ποτ πουρί και προσελκύστε ευημερία, τύχη και έρωτα.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Mediterraneo Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Lemon Flower Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ivory Musk Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ανανάς Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή