Λεμόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4880
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Barcode 5200431903504
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.
Δροσιστικό, ευχάριστο και αναζωογονητικό, το αρωματικό έλαιο lemon με το ζουμερό, αψύ άρωμά του, δημιουργεί ευχάριστη, χαλαρή ατμόσφαιρα, καθαρίζει το μυαλό, συμβάλλει στην ευεξία, την αυτοσυγκέντρωση και την αποβολή του αισθήματος κούρασης, αναζωογονεί και διεγείρει την αυτοσυγκέντρωση, προωθεί την ψυχική διαύγεια, βοηθά στην προληψη συναισθηματικών ξεσπασμάτων, καθαρίζει τον χώρο από την κακή ενέργεια, ενώ θεωρείται ότι ελκύει την αγάπη και την φιλία.

Προσθέστε λίγες μόνο σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και νοιώστε την ευωδιά του να σας κατακλύζει. Ιδανικό για κρέμες, λοσιόν και μάσκες προσώπου, καθώς θεωρείται ότι βοηθάει στη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Sandalwood Light Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Υάκινθος Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Λιβάνι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή