Λευκός Μόσχος - White Musk (AE) 100ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4882
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο white musk είναι ένα απαλό, ξυλώδες και παράλληλα λουλουδένιο άρωμα, το οποίο συνδυάζει νότες από ylang ylang, κρίνο και γιασεμί σε πλούσια βάση μόσχου (musk). Ένα εξωτικό, αισθησιακό και βελούδινο άρωμα που θα κάνει την ατμόσφαιρα στο χώρο σας, μαγική και θα γλυκάνει τρυφερά τις αισθήσεις σας. Θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα με την αυθεντικότητά του!
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Γιασεμί Νυχτερινό (ΑΕ) 10ml
€ 2,50
Christmas Cake (AE) 10ml
€ 2,50
Λεμόνι (AE) 100ml
€ 11,90
Σύκο (AE) 100ml
€ 11,90
Βιολέτα (ΑΕ) 10ml
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή