Sandalwood Light (AE)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5225
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο Sandalwood light είναι ένα αρωματικό, ξυλώδες, αισθησιακό έλαιο που θυμίζει Ανατολή. Η μυρωδιά του είναι ελαφρύτερη και πολύ θηλυκή σε σχέση με το γνωστό έλαιο Sandalwood, καθώς αποτελεί προϊόν απόσταξης του τελευταίου. Θυμίζει μπαχαρικά και λουλούδια, δεμένα με φρέσκο ξύλο. Δημιουργεί μία οικεία, ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

  Δείτε επίσης

Fig (Σύκο) 100ml
€ 11,90
Πλουμέρια (ΑΕ)
€ 2,20
Lily of the Valley (Κρίνος) 100ml
€ 11,90
Pineapple (Ανανάς) 100ml
€ 11,90
Sea Fresh 100ml
€ 11,90
  Επιστροφή στην κορυφή