Lily (AE)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5226
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο Lily είναι ένα λουλουδένιο, γλυκά αρωματικό έλαιο που μας φέρνει στο νου τη μυρωδιά των πανέμορφων κρίνων, των λουλουδιών που έχουν αιχμαλωτίσει τις καρδιές των ανθρώπων. Ένα “χαρούμενο” άρωμα που αποπνέει “νιάτα και αισθησιασμό”. Θυμίζει ζεστά, σαγηνευτικά βράδια καλοκαιριού. Δημιουργεί μία ζεστή και ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Κατάλληλο για αναζωογόνηση και για χαρούμενες συγκεντρώσεις με καλούς φίλους.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

  Δείτε επίσης

Λωτός σε Κήπο (ΑΕ)
€ 2,20
Watermelon (Καρπούζι) 100ml
€ 11,90
Woody Amber 100ml
€ 11,90
Warm Gingerbread (AE)
€ 2,20
Μαύρη Σοκολάτα (ΑΕ)
€ 2,20
  Επιστροφή στην κορυφή