Tobacco (AE)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5227
Είδος
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.
Γλυκιά, ξυλώδης, πλούσια και αρρενωπή η ευωδιά του αρωματικού ελαίου Tobacco μας φέρνει στο νου υπέροχα διακοσμημένους χώρους μελέτης, όπου πραγματικοί τζέντλεμαν με παραδοσιακά, καλοραμμένα τουΐντ κουστούμια, καθισμένοι αναπαυτικά στις δερμάτινες πολυθρόνες, πίνουν το κονιάκ τους και καπνίζουν το πούρο τους, ενώ το αναμμένο τζάκι ζεσταίνει γλυκά το χώρο.

Ιδανικό έλαιο για ανδρικά καλλυντικά προϊόντα σώματος και μπάνιου, αρώματα, σαπούνια, καθώς και κεριά
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

  Δείτε επίσης

Αγιόκλημα (ΑΕ)
€ 2,20
Ρόδο Αγγλίας (ΑΕ)
€ 2,20
Cashmere Cream (ΑΕ)
€ 2,20
Λωτός σε Κήπο (ΑΕ)
€ 2,20
Baby Butter Bee (ΑΕ)
€ 2,20
  Επιστροφή στην κορυφή