Διαλύτης αρωμάτων και βάση αρωματικών χώρου CM3000

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5369
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 1 lt
Διαλύτες ονομάζονται οι επιφανειακοενεργές ουσίες που έχουν την ικανότητα να αυξάνουν τη διαλυτότητα μίας μη διαλυτής ουσίας σε κάποιο διαλυτικό μέσο. Για να παρασκευάσουμε οποιοδήποτε άρωμα, χρειαζόμαστε απαραιτήτως ένα τέτοιο “μέσο” προκειμένου να διαλύσουμε το μείγμα μας. Η μέγιστη ποσότητα διαλυμένης ουσίας που μπορεί να διαλυθεί σε συγκεκριμένο όγκο του διαλύτη ποικίλει.
Η συνήθης δοσολογία είναι 2 ¨προς 10 (Άρωμα : Διαλύτης )

Ένας από τους πλέον διαδεδομένους φορείς διάλυσης είναι η χημική ουσία (R)-(−)-2,2-Dimethyl-1,3-dioxolane-4-ylmethanol, γνωστή και ως διαλύτης CM3000, συστατικό αναγκαίο για την δημιουργία αρωμάτων και απολύτως απαραίτητο ως βάση αρωματικών χώρου. Ο διαλύτης CM3000 της εταιρίας Wax είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με αργό ρυθμό εξάτμισης. Είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμος, μη εύφλεκτος, δεν επιβαρύνει το θαλάσσιο περιβάλλον και δεν είναι τοξικός για τον άνθρωπο και τα ζώα. Δεν περιέχει αλκοόλ. Εξατμίζεται τελείως και δεν αφήνει δυσάρεστη μεταλλική οσμή.

Προσοχή! Μπορεί να προκαλέσει σοβαρό οφθαλμολογικό ερεθισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν φοράτε φακούς επαφής αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εφικτό και συνεχίστε.
Αν ο ερεθισμός επιμένει απευθυνθείτε σε οφθαλμίατρο.
Πλένετε το δέρμα σχολαστικά μετά το χειρισμό.
Να φοράτε πάντα προστατευτικά γάντια/ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια και το πρόσωπο.

Δείτε επίσης

Decyl Glucoside 100ml
€ 2,90
Πράσινο Σαπούνι Πούδρα 500γρ
€ 3,90
Ουρία 100gr
€ 4,90
Snail Secretion (έκκριμα σαλιγκαριού) 50ml
€ 9,90
Emulgade F 100gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή