Sandal Soap Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5986
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Barcode 5200431903573
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

SANDAL SOAP: πικάντικο, ξυλώδες, αφροδισιακό άρωμα, φέρνει έναν εξωτικό, ανατολίτικο αέρα, γεμάτο μυστήριο και γοητεία που μας συναρπάζει και μας μαγεύει.

Προσθέστε λίγες μόνο σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και δώστε λάμψη και ζωντάνια στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα σας. Ιδανικό για την παρασκευή σαπουνιών και σαμπουάν, καθώς και απορρυπαντικών.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Λιβάνι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρόδο Αγγλίας Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Night Flower Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Lily Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή