Γαρδένια 100ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5990
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Γαρδένια: δυνατό, ακαταμάχητο μεθυστικό άρωμα, φέρνει στο νου μας εξωτικές μυρωδιές και ανοιξιάτικα ηλιοβασιλέματα…κατευθείαν από τον κήπο της γιαγιάς μας.

Προσθέστε λίγες μόνο σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και δώστε λάμψη και ζωντάνια στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα σας. Ιδανικό για την παρασκευή σαπουνιών και σαμπουάν, καθώς και απορρυπαντικών.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Figue Fruit Coco (AE)
€ 2,20
Γιασεμί Νυχτερινό (ΑΕ)
€ 2,20
Patchouli Sage (AE)
€ 2,20
Ρόδι (ΑΕ)
€ 2,20
White Musk (Λευκός Μόσχος) 100ml
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή