Ροδάκινο & Μούρα Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6537
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Barcode 5200431903658
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Ένα γλυκό, ζουμερό, υπέροχα αρωματικό μείγμα από φρέσκα, τρυφερά ροδάκινα, ζουμερές φράουλες και απολαυστικά ώριμα μούρα, μια μυρωδιά που μας γυρίζει πίσω στα νωχελικά καλοκαιρινά μεσημέρια της παιδικής μας ηλικίας Λίγες μόνο σταγόνες στον αρωματιστή αρκούν για να χαρίσουν φρεσκάδα και ζεστασιά στο χώρο σας.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Αζαλέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Μέλι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Ρύζι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Rose Musk Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή