Ρύζι Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7261
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903269
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο Rice είναι ένα γήινο, βοτανικό, χλοώδες άρωμα μου μας φέρνει στο νου την ευωδιά του δάσους μετά τη βροχή, όταν όλος ο τόπος αναδύει τη μυρωδιά των πατημένων βρύων, του χώματος και των σπασμένων κλαδιών, συνδυασμένο υπέροχα με γαλακτώδεις νότες που θυμίζουν τις κρέμες βανίλια των παιδικών μας χρόνων, επιφέροντας την τέλεια ισορροπία.

Ένα εξαιρετικά καταπραϋντικό έλαιο που θα σας προσφέρει μία αξεπέραστη εμπειρία χαλάρωσης. Ιδανικό για καλλυντικά προϊόντα σώματος και μπάνιου, καθώς και σαπούνια.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Βατόμουρο Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Βανίλια Γαλλική Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ivory Musk Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή