Φασκόμηλο & Πατσουλί Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7262
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903320
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο Patchouli – Sage είναι ένα βαθύ, γήινο, ξυλώδες άρωμα, με ποώδεις, πιπεράτες νότες, το οποίο συνδυάζει υπέροχα, την αισθησιακή, πλούσια ευωδιά του πατσουλί με το καθαγνιστικό άρωμα του φασκόμηλου, προάγοντας την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία και καθαρίζοντας την αρνητική ενέργεια από τον προσωπικό σας χώρο.

Ένα εξαιρετικά κατευναστικό έλαιο που επιδρά θετικά στον ψυχισμό και στη διάθεση και δημιουργεί αίσθηση γαλήνης, χαράς, αρμονίας και ευεξίας.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Κανέλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Mediterraneo Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρόδι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Μαύρος Καφές Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή