Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7457
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903672
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το έλαιο φράουλας είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (περιέχει περίπου 50% λινελαϊκό οξύ Ω6, 30% α-λινολενικό οξύ Ω3 και 12% ελαϊκό οξύ Ω9), βιταμίνη C, πολυφαινόλες, κυρίως ταννίνες (ελλαγιταννίνες) και ανθοκυανίνες, καθώς και φλαβονοειδή και φαινυλοπροπανοειδή, ουσίες με σημαντικά κοσμητολογικά οφέλη.

Συνιστάται για ενυδατικές και αναγεννητικές εφαρμογές για το δέρμα και τα μαλλιά, για εφαρμογές σε αντιγηραντικά, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά προϊόντα, για τονωτικές και στυπτικές εφαρμογές σε λιπαρές επιδερμίδες, για θεραπείες περιποίησης μαλλιών, για εφαρμογές λεύκανσης, για παιδική και βρεφική φροντίδα κλπ.

Ιδανικό και για αρωματοθεραπεία! Φρέσκο, ζουμερό και ευχάριστο θα σας συνεπάρει με την ελαφρά όξινη, δροσερή, ανοιξιάτική ευωδιά του. Λίγες μόνο σταγόνες στον αρωματιστή αρκούν για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, να βελτιώσουν τη διάθεσή σας και να αναζωογονήσουν το πνεύμα σας. Ένα μαγευτικό άρωμα που θα σας χαρίσει την ενέργεια του καλοκαιρινού ήλιου, της δύναμης και της αγάπης.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.
Για αρωματικό μπάνιο: προσθέστε 5-6 σταγόνες λαδιού σε μπανιέρα με ζεστό νερό.
Για τη φροντίδα της επιδερμίδας των χεριών και για ποδόλουτρα: προσθέστε 2-3 σταγόνες λαδιού σε 5-6 λίτρα ζεστού νερού.
Για καλλυντικά (μάσκες, κρέμες, λάδια κα.): προσθέστε 1-2 σταγόνες λάδι σε 10 γραμμάρια βασικού προϊόντος.

Δείτε επίσης

Ορχιδέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Tea Rose Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρόδο Αγγλίας Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Γαρδένια Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή