Άρωμα Τροφίμων Φράουλα από Αλεξόπουλος 10ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5546
Είδος Αρωματικά Τροφίμων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Hellas
Κατασκευαστής Αλεξόπουλος
Barcode 5207280005526
Φράουλα: Άρωμα ζουμερης φράουλας για τα γλυκά, τις τάρτες, τις κρέμες και τα milkshakes σας.

Τα αρώματα τροφίμων ( food flavors ) που διαθέτει η εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & σια ο.ε. σε υγρή μορφή, είναι ιδανικά για την ενίσχυση της γεύσης και του αρώματος ποικίλων βιομηχανικών, τυποποιημένων τροφίμων και πληρούν όλες τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία.

Οι αυξημένες απαιτήσεις ποιότητας στη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων δεν μπορούσαν παρά να υποχρεώσουν και την αρωματοβιομηχανία στην εξεύρεση και εφαρμογή κατάλληλων συστημάτων για τη δημιουργία ελκυστικότερων προϊόντων.

Τα αρώματα τροφίμων αποτελούνται από ουσίες (πτητικές ενώσεις), οι οποίες είτε έχουν απομονωθεί από φυσικά προϊόντα, είτε έχουν συντεθεί αντιγράφοντας συστατικά που υπάρχουν σε αυτά. Τα περισσότερα τεχνητά αρώματα είναι πολύπλοκα μίγματα τουλάχιστον δύο διαφορετικών αλλά αισθητηριακά δραστικών πρώτων υλών που ανήκουν στις κατηγορίες των συνθετικών, φυσικών ή των ομοίων με τις φυσικές, ουσιών ή και των φυτικών εκχυλισμάτων.

Xρησιμοποιούνται ως ενισχυτικά της γεύσης στην αρωματοποιία, στη ζαχαροπλαστική, στην παραγωγή αλλαντικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και στη βιομηχανία χυμών.
Επιστροφή στην κορυφή