Cetearyl Alcohol

€ 3,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2178
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Το Cetearyl Alcohol προέρχεται από την επεξεργασία φυτικών λιπαρών (30% Cetyl and 70% Stearyl alcohol).

Το Cetearyl Alcohol χρησιμοποιείται για την αύξηση της πυκνότητας (thikening) και την ομογενοποίση (stabilization) των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη παρασκευή καλλυντικών. Λόγω της περιεκτικότητας του σε Cetyl Alcohol αυξάνει την μαλακτική δύναμη των καλλυντικών.

Το Cetearyl Alcohol που προσφέρεται στα Sensities είναι 100% καθαρό και ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παραδίδεται σε σακουλάκι των 100gr και σε θερμοκρασία "δωματίου" αποκτά τη μορφή λευκών "νιφάδων". To Cetearyl Alcohol που προσφέρεται από τα Sensities δεν διαλύεται στο νερό και "λιώνει" στους 48-55 C.

Δείτε επίσης

Optiphen 50ml
€ 14,90
Decyl Glucoside 100ml
€ 2,90
Φυτικό Κολλαγόνο 50ml
€ 9,90
Λανολίνη 100γρ
€ 8,90
Emulgade F 100gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή