Μελισσοκέρι Λευκό 100gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2280
Είδος Κεριά
Βάρος 100 gr
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Χρώμα Λευκό
Το Λευκό Μελισσοκερι (White Beeswax), είναι ένα φυσικό κερί που παράγεται στη κυψέλη από μέλισσες-εργάτριες του γένους Apis mellifera (Ευρωπαϊκή Μέλισσα). Το Λευκό Μελισσοκερι προέρχεται από την επεξεργασία του Κίτρινου (χωρίς καμμία απολύτως χρήση χημικών). Το λευκό του χρώμα, το καθιστά "καταλληλότερο" για την παρασκευή καλλυντικών που πρέπει να "χρωματιστούν" (το λευκό χρώμα δεν δημιουργεί "προβλήματα" κατά τη διαδικασία "χρωματισμού").

Το Μελισσοκερι αποτελεί ένα καταπληκτικό συστατικό, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε μία ευρεία σειρά "home-made" καλλυντικών όπως σαπούνια, balms, lotion bars, lip balms, κεριά και βάσεις αρωμάτων. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Θα το βρείτε σε πολλά προϊόντα περιποίησης της βρεφικής επιδερμίδας Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδοτικές ιδιότητες, το Μελισσοκερι χρησιμοποείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν "ασπίδα προστασίας" έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Το Μελισσοκερι που προσφέρεται στα Sensities είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Έχει επεξεργαστεί (φιλτράρισμα και καθαρισμός) χωρίς καμμία απολύτως χρήση χημικών ουσιών - σε αντίθεση με πολλά "παρόμοια προϊόντα" που κυκλοφορούν στην αγορά - και είναι απολύτως κατάλληλο και ασφαλές για καλλυντική χρήση.

Δείτε επίσης

Κερί μασάζ Ignite Island Tropical Mango by KamaSutra
€ 26,90
Massage Candle Zenitude 30ml with Green Tea by Shunga
€ 9,90
Audacious Scented Candle 210gr by The Greek Perfumer
€ 29,90
Massage Candle 30ml Vanilla Fetish by Shunga
€ 9,90
Massage Candle Romance with Sparkling Strawberry Wine by Shunga
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή