Polysorbate (Tween) 20

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2298
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Το συστατικό Polysorbate 20 ( γνωστό και ως Tween 20) είναι ένας γαλακτωματοποιητής (emulsifier). Χρησιμοποιείται ευρέως στη παρασκευή καλλυντικών, προκειμένου να μπορέσουν να αναμιχθούν μεταξύ τους υλικά με διαφορετική σύσταση - κυρίως έλαια με νερό - χωρίς τη χρήση αλκοόλ.

Το συστατικό Polysorbate 20 (γνωστό και ως Tween 20) είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να προσθέσετε αρωματικά ή αιθέρια έλαια σε νερό ή κάποια άλλη βάση. Αν λ.χ. θέλετε να προσθέσετε αιθέρια έλαια σε ένα σαμπουάν ή αν θέλετε να να παρασκευάσετε ένα σπρεϋ με αιθέρια έλαια, τότε το Polysorbate 20 είναι το ιδανικό συστατικό προκειμένου να "δέσουν" τα υλικά μεταξύ τους. Η αναλογία του Polysorbate 20 που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι ακριβώς ίδια με εκείνη των αιθερίων ελαίων - αν λ.χ. τα αιθέρια έλαια βρίσκονται σε αναλογία 2% στο καλλυντικό που παρασκευάζετε, τότε προσθέστε και 2% από το συστατικό Polysorbate 20.

Το Polysorbate 20 είναι ιδανικό για χρήση με αιθέρια και αρωματικά έλαια. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε πιο "βαριά" έλαια (λ.χ. έλαια βάσης όπως π.χ. Αμυγδαλέλαιο), τότε σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Polysorbate 80.

Το Polysorbate 20 προέρχεται από την επεξεργασία του Λαουρικού Οξέως (Lauric Acid) το οποίο αποτελεί συστατικό του έλαιου καρύδας (Coconut Oil). Από όσο γνωρίζουμε, αποτελεί το πιο "φυσικό" προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ως γαλακτωματοποιητής. Το Polysorbate 20 που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και παρασκευάζεται στη Σκωτία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

  Δείτε επίσης

Κιτρικό Οξύ (Άνυδρο)
€ 4,90
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 500γρ
€ 3,90
Βιταμινη Α Λάδι
€ 19,90
Cetearyl Alcohol
€ 3,00
Τάλκ Φαρμακευτικό 500γρ
€ 2,90
  Επιστροφή στην κορυφή