Κετυλική Αλκοόλη

€ 3,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2305
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
H Κετυλική Αλκοόλη (Cetyl Alcohol) έχει πάρει το όνομα της από τη Λατινική λέξη "cetus", η οποία σημαίνει φάλαινα - στο λάδι φάλαινας εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1817 από το Γάλλο χημικό Michel Chevreul. Ο περιορισμός στην αλιεία των φαλαινών έχει πλέον αλλάξει τον τρόπο παραγωγής της Κετυλικής Αλκοόλης, η οποία σήμερα προέρχεται πλέον κυρίως από την επεξεργασία του φοινικέλαιου (Palm Oil) και του έλαιου καρύδας (Coconut Oil).

H Κετυλικη Αλκοόλη χρησιμοποιείται σήμερα εκτεταμένα από τη βιομηχανία καλλυντικών. Οι χρήσεις της είναι πάρα πολλές. Χρησιμοποιείται ως μαλακτικός παράγοντας σε κρέμες, lotion και scrubs. Χρησιμοποιείται για τη διασφάλιση "διαφάνειας" σε σαμπουάν και σαπούνια. Χρησιμοποιείται ακόμη σε πλήθος καλλυντικών ως "σταθεροποιητής" (stabiliser).

Η Κετυλική Αλκοόλη (Cetyl Alcohol) που προσφέρεται στα Sensities είναι 100% καθαρή και μία από τις καλύτερες που κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παραδίδεται σε σακουλάκι των 100gr, έχει "γλυκιά" μυρωδιά και σε θερμοκρασία "δωματίου" αποκτά τη μορφή "νιφάδων". Η Κετυλική Αλκοόλη που προσφέρεται από τα Sensities δεν διαλύεται στο νερό και "λιώνει" στους 45-50C.

  Δείτε επίσης

Ενεργός Άνθρακας
€ 3,90
Βιταμίνη Ε (Acetate)
€ 6,90
Διοξείδιο του Τιτανίου (non-nano)
€ 3,50
Decyl Glucoside 100ml
€ 2,90
  Επιστροφή στην κορυφή