Emulsifying Wax NF

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2340
Είδος Κεριά
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
To Emulsifying Wax ή Polawax είναι ένας από τους γνωστότερους γαλακτωματοποιητές.

Η χρήση του Emulsifying Wax θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε την πυκνότητα των καλλυντικών που κατασκευάζετε. Συνήθως χρησιμοποιείται στις ακόλουθες αναλογίες:

Σε λοτιόν (lotions) σε αναλογία 2-5%.

Σε ενυδατικές κρέμες σε αναλογία 5-7%.

Σε Body Butters σε αναλογία 10-15%.

To Emulsifying Wax της Ethereal είναι καθαρό (Cetearyl Alcohol και PEG20 Stearate), υδατοδιαλυτό (σε ζεστό νερό), έχει pH 5,5-7,0 και Melting Point στους 48-52C.

  Δείτε επίσης

Beeswax Candle Massage Flower Sensation by Bioaroma
€ 21,90   € 18,00
Massage Candle Romance with Sparkling Strawberry Wine by Shunga
€ 22,90
Massage Candle Zenitude with Green Tea by Shunga
€ 22,90
  Επιστροφή στην κορυφή