Guar Gum 100gr

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2402
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
To Guar Gum (κόμμι Γκουάρ) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του "φασολιού" του φυτού Cyamopsis Tetragonoloba, το οποίο ευδοκιμεί κατά κύριο λόγο στην Ινδία.

Όπως και το Xanthan Guam, έτσι και το Guar Gum χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την ομογενοποίηση των συστατικών τους και για την αύξηση της "πυκνότητας" τους.

Το Guar Gum χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 0,5-2,0% στα καλλυντικά. Είναι ιδανικό ως φυσικό συστατικό σε lotions, κρέμες ενυδάτωσης, shower gels και σαμπουάν.

Το Guar Gum που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και φυσικό. Είναι non-ionic και απόλυτα ασφαλές στη χρήση του.

  Δείτε επίσης

Λεκιθίνη Υγρή
€ 6,90   € 4,90
Xanthan Gum 100gr
€ 4,90
Οξείδιο Ψευδαργύρου (non-nano)
€ 3,50
Cetearyl Alcohol
€ 3,00
Γλυκολικό οξύ 30ml
€ 5,90
  Επιστροφή στην κορυφή