Glyceryl Stearate

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5304
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Ο στεατικός γλυκερυλεστέρας δημιουργείται κατά την εστεροποίηση της γλυκερίνης και του στεατικού οξέος(αντίδραση μιας αλκοόλης και ενός οξέος).
Ο στεατικός γλυκερυλεστέρας παράγει ένα εξαιρετικό γαλάκτωμα και όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλους γαλακτωματοποιητές, δημιουργεί μία ιδιαίτερα σταθερή λοσιόν, η οποία δρα ως λιπαντική ουσία στην επιφάνεια του δέρματος, αποτρέποντας την απώλεια νερού και χαρίζοντας στην επιδερμίδα απαλή υφή και όμορφη εμφάνιση.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του στεατικού γλυκερυλεστέρα είναι η ικανότητά του να καθιστά μη λιπαρά τα συνδυαζόμενα σε ένα καλλυντικό σκεύασμα έλαια, επιτρέποντας την παραγωγή κρεμών και γαλακτωμάτων, τα οποία δύνανται να φέρουν τις ιδιότητες του ελαίου χωρίς να φέρουν τη λιπαρότητά του.

Σημείωση: Η λέξη αλκοόλη όταν χρησιμοποιείται αναφορικά με τα συστατικά της καλλυντικής χημείας έχει διαφορετική έννοια από την αλκοόλη, η οποία έχει υποστεί ζύμωση και βρίσκεται στα αλκοολούχα ποτά. Ως εκ τούτου οι δύο αυτές λέξεις δεν πρέπει να συγχέονται και η καλλυντική αλκοόλη μπορεί να περιλαμβάνεται σε σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από μουσουλμάνους στο θρήσκευμα.

Ιδανικό για την παρασκευή Σαμπουάν, Conditioner, Shower Gel, Moisture Cream
Λοσιόν, Body Butter, Αλοιφών.

Συνιστώμενο επίπεδο χρήσης: 0 - 6%, Μέγιστο επίπεδο χρήσης: 40%.

  Δείτε επίσης

Οξέα Φρούτων Advanced
€ 9,90
Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Γαλακτικό Νάτριο 60%
€ 2,90
Cocamidopropyl Betaine
€ 2,90
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 500γρ
€ 3,90
  Επιστροφή στην κορυφή