Olivem 1000

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5559
Είδος Κεριά
Βάρος 100 gr
Το Olivem 1000 είναι ένας φυσικός, μη ιονικός, μη αιθοξυλιωμένος, πολυλειτουργικός γαλακτωματοποιητής, προερχόμενος από την ελιά. Αποτελείται από ένα σύνθετο συνδυασμό λιπαρών οξέων, χημικά παρόμοιο με την λιπιδική σύνθεση της επιφάνειας του δέρματος και έχει την ικανότητα να σχηματίζει δομές υγρών κρυστάλλων εντός του γαλακτώματος, οι οποίες μιμούνται την οργάνωση της κεράτινης στοιβάδας, καθιστώντας τα γαλακτώματα που παρασκευάζονται με το εν λόγω συστατικό βιο-συμβατά.
Το Olivem 1000 υπάρχει σε μορφή νιφάδων, ενσωματώνεται στην λιπαρή φάση του γαλακτώματος, λιώνει στους 70°C και είναι σταθερό σε εύρος pH 3-12, επιτρέποντας την παρασκευή πολύ απαλών και διεισδυτικών γαλακτωμάτων με τέλειες υφές.
Προσοχή! Όταν θερμαίνετε το Olivem 1000 στην ελαιώδη φάση της σύνθεσής σας, προσέξτε να μην υπερβείτε τους 80C!

Το Olivem 1000 δεν είναι απλά ένα λειτουργικό συστατικό ενός γαλακτώματος, αντίθετα θεωρείται ως δραστικό συστατικό από μόνο του. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα σκευάσματα που είναι βασισμένα σε Olivem 1000 επιδεικνύουν αξιοσημείωτη ικανότητα για μείωση της απώλειας trans epidermal water (TEWL), η οποία μπορεί να φθάσει στο 29%, σε σύγκριση με τα τυπικά γαλακτώματα ελαίου σε νερό και να διαρκέσει αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή, παρέχοντας μακροπρόθεσμα οφέλη ενυδάτωσης της επιδερμίδας, τα οποία μπορούν να ενισχυθούν με τη συμπερίληψη γλυκερίνης 2% έως 4% στην υδατική φάση της σύνθεσης.

Το Olivem 1000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ο μοναδικός γαλακτωματοποιητής στο σκεύασμά σας. Εντούτοις, συνιστάται ο συνδυασμός του με διάφορα είδη κηρών, όπως αμυγδάλου, Jojoba ή παρόμοιου (συνιστάται 1%), προκειμένου να παχύνει και να σταθεροποιηθεί το τελικό προϊόν.

Ποσοστό χρήσης: 3% για γαλακτώματα, 4% έως 8% για κρέμες. Εάν περιλαμβάνεται ένας συν-γαλακτωματοποιητής, μειώστε την ποσότητα Olivem 100 κατά την ποσότητα του δευτερογενούς γαλακτωματοποιητή.

Χρησιμοποιήστε έναν παχυντή νερού (κόμμι ξανθάνης) στην υδατική φάση (0,3% έως 0,5%) για να ενισχύσετε τη σταθερότητα.
Πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτείται ακριβός εξοπλισμός. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

INCI: Cetearyl olivate, Sorbitant Olivate

  Δείτε επίσης

Phytocream 2000
€ 6,00
Μελισσοκέρι Ακατέργαστο
€ 3,90
MANIA Scented Candle by Journaper Perfumes
€ 21,90
PYR Scented Candle by Journaper Perfumes
€ 21,90
Μελισσοκέρι Λευκό
€ 3,90
  Επιστροφή στην κορυφή