Σορβιτόλη

€ 1,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4176
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Σορβιτόλη - Sensities

Η σορβιτόλη είναι µία υγροσκοπική ουσία η οποία εξάγεται από φρούτα, όπως μήλα, αχλάδια ροδάκινα αλλά και από σιρόπι καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται συχνά στα καλλυντικά για να δώσει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες σε κρέμες, γαλακτώματα, body butter και λοσιόν.

Επιπλέον χρησιμοποιείται σαν γλυκαντική ουσία σε διάφορα τρόφιμα, αναψυκτικά και φάρμακα καθώς και σε προϊόντα στοματικής υγιεινής. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την παρασκευή διαυγών τζελ μιας και ενισχύει την διαφάνεια στα προϊόντα με σύσταση τζελ.
Πολύ διαδεμόνη είναι η χρήση της σε οδοντόκρεμες μιας και προσδίδει γλυκιά γεύση ενώ παράλληλα βοηθάει στο να διατηρηθεί υγρή και μαλακή. Συνηστώμενη χρήση: 3-10%.

  Δείτε επίσης

Θαλάσσιο Κολλαγόνο
€ 12,90
Coco Glucoside
€ 2,90
Aloe Vera Gel
€ 4,50
Δεντρολίβανο Εκχύλισμα 10ml
€ 4,90
Phytokeratin PF
€ 6,90
  Επιστροφή στην κορυφή