Gosulin IL 100ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5302
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
To Gosulin είναι ένα φυτικό μαλακτικό, το οποίο παρασκευάζεται από φυσικές, ανανεώσιμες πηγές, όπως η ζάχαρη και η καρύδα και λόγω της εξαιρετικής πτητικής του συμπεριφοράς, μπορεί να αντικαταστήσει τις συνθετικές σιλικόνες στα καλλυντικά σκευάσματα.
To Gosulin μειώνει το φαινόμενο του αφρισμού / λεύκανσης των φυσικών ιδιαίτερα γαλακτωμάτων, φαινόμενο το οποίο προκύπτει, όταν κατά την παρασκευή των σκευασμάτων χρησιμοποιείται μεγάλη ποσότητας κεριού ή λιπαρών αλκοολών.

Επιπλέον, βελτιώνει την επαλειψιμότητα και εξαλείφει την κολλώδη αίσθηση στα σκευάσματα με υψηλή ποσότητα SPF ή βιταμινών. Παράλληλα είναι ένα από τα λίγα καλλυντικά συστατικά που αναμιγνύονται καλά με την ουσία Dimethicone, γεγονός που το καθιστά ισχυρό (αδιάβροχο) make up remover, το οποίο επιπλέον είναι απόλυτα ασφαλές και δεν προκαλεί κανέναν απολύτως ερεθισμό στα μάτια. Επιπρόσθετα, μπορεί να δράσει ως παράγοντας διασποράς για διάφορα συστατικά, όπως το διοξείδιο του τιτανίου, το χλωριούχο αργίλιο, καθώς και για διάφορες χρωστικές μακιγιάζ. Είναι δραστικός διαλύτης των αντηλιακών ενώ είναι αποτελεσματικότερο από τα συνθετικά μαλακτικά, όπως ο βενζοϊκός αλκυλεστέρας.

Ιδανικό για τη δημιουργία σαμπουάν, λοσιόν, κρεμών, ξηρών λαδιών για χρήση σε μαλλιά και πρόσωπο. Είναι απαλλαγμένο από CMR και διαλύτες, δεν έχει τοξικότητα δια της εισπνοής και είναι φιλικό για το περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Cyclomethicone 100ml
€ 4,90
Οξείδιο Ψευδαργύρου (non-nano) 100gr
€ 3,90
Χαβιάρι Amino Glycogen 10ml
€ 9,90
Sodium Cocoyl Isethionate 100gr
€ 3,90
Γλυκολικό οξύ 30ml
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή