Διοξείδιο του Τιτανίου (non-nano)

€ 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2294
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Το Διοξείδιο του Τιτανίου (Titanium Dioxide) είναι ένα φυσικό λευκό μετάλλευμα το οποίο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για τη λεύκανση των καλλυντικών. Λόγω της ικανότητας που έχει να "αντανακλά" τις ηλιακές ακτίνες και να απορροφά τις ακτίνες UV, χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων.

Στη παρασκευή σαπουνιών, το Διοξείδιο του Τιτανίου χρησιμοποιείται για να "ανοίξει" τα μουντά χρώματα, να χαρίσει φωτεινότητα και λάμψη στα λευκά σαπούνια και γενικότερα για να "ζωηρέψει" τα χρώματα που χρησιμοποιούνται. Κατά την χρήση του απαιτείτε η προστασία μάσκας.

Το Διοξείδιο του Τιτανίου που θα βρείτε στα Sensities είναι υδατοδιαλυτό και 100% καθαρό. Η ποιότητα του είναι η υψηλότερη που μπορείτε να βρείτε στην Ευρωπαϊκή αγορά καθώς είναι κατάλληλο για χρήση ως χρωστική ουσία (complying to Directive 2008/128/EC, European Pharmacopoeia 6TH Edition, USP 32, Code of Federal Regulations Title 21 Section 73).

Όταν το Διοξείδιο του Τιτανίου αποθηκεύται σωστά (αεροστεγώς κλεισμένο, σε σκιερό και στεγνό μέρος) έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 5 έτη.

  Δείτε επίσης

Cyclomethicone
€ 4,90
Potassium Alum (Στυπτηρία)
€ 3,00
Κιτρικό Οξύ (Άνυδρο)
€ 4,90
Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) 30ml
€ 6,90
Υαλουρονικό Οξύ
€ 6,90
  Επιστροφή στην κορυφή