Γαλακτικό Νάτριο 60% 50ml

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2303
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Το Διάλυμα Γαλακτικού Νάτριου 60% (Sodium Lactate Solution 60%) αποτελεί ένα πολύτιμο συστατικό για τη παρασκευή καλλυντικών και σαπουνιών. Πρόκειτε για διάλυμα που περιέχει 60% Γαλακτικό Νάτριο και 40% Νερό. Το Γαλακτικό Νάτριο έχει διπλή χρήση. Αποτελεί ισχυρό συστατικό ενυδάτωσης της επιδερμίδας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως αντιβακτηριακό συστατικό (αν και - για το σκοπό αυτό - είναι πιο διαδεδομένο στη βιομηχανία τροφίμων).

Όταν το Γαλακτικό Νάτριο χρησιμοποιείται ως συστατικό καλλυντικών (σε κρέμες προσώπου, σαμπουάν, σαπούνια κ.ο.κ.), προσδίδει στα προϊόντα αυξημένες ενυδατικές ιδιότητες. Ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και αυξάνει την ικανότητα της να "συγκρατεί" την υγρασία στα κύτταρα. Στη παρασκευή σαπουνιών (Hot Process) συμβάλει στη διατήρηση της ρευστότητας του σαπουνιού όταν αυτό έχει λειώσει, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη σκληρότητα του τελικού προϊόντος.

Το Γαλακτικό Νάτριο χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 1-3%. Στα Sensities προσφέρεται σε υγρή μορφή, είναι άοσμο (ή έχει ανεπαίσθητη οσμή) και έχει ελαφρά κίτρινο χρώμα. Διαλύεται πλήρως στο νερό και αναλόγως τον διαλύτη παρουσιάζει ένα εύρος pH από 6,5 έως 8,5. Προσφέρεται σε γυάλινο φαρμακευτικό μπουκάλι των 50ml.

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το γαλακτικό νάτριο για να παρασκευάσετε μια απολεπιστική μάσκα και μια κρέμα νυκτός με άλφα υδροξέα πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Οξέα Φρούτων Advanced 50ml
€ 9,90
Guar Gum 100gr
€ 5,90
Polyquaternium 7 Μαλακτικό 10ml
€ 1,90
Τάλκ Φαρμακευτικό 500gr
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή