Οξέα Φρούτων Advanced 50ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2987
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Το Multifruit BSC αποτελεί ένα από τα πλέον δραστικά "οξέα φρούτων" που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Multifruit BSC αποτελεί ένα φυτικό "κοκτεϊλ" από 5 βοτανικά εκχυλίσματα: Vaccinium Myrtillus (57,0%), Saccharum Officinarum (24,0%), Citrus Aurantium Dulcis (8,0%), Citrus Limon (8,0%) και Acer Saccharum (3,0%). Τα φυσικά αυτά συστατικά περιέχουν άλφα υδροξυοξέα φρούτων (Alpha hydroxy acids) γνωστά και ως AHA, τα οποία αναλύονται ως: Κιτρικό Οξύ (2-6%), Γλυκονικό Οξύ (12-17%), Γαλακτικό Οξύ (28-32%), Μαλικό Οξύ (μέχρι 1%) και Ταρταρικό Οξύ (μέχρι 1%).

Τα οξέα φρούτων συμβάλουν στον ρυθμό ανανέωσης των υγιών κυττάρων με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται πιο λεία και νεανική. Τα οξέα φρούτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, ενώ αποτελούν βασικό συστατικό των καθαριστικών προσώπου (peeling).

Τα οξέα φρούτων που θα βρείτε στα Sensities αποτελούν ένα 100% φυτικό προϊόν και για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να τα χρησιμοποιείτε (σε κρέμες προσώπου) μόνο για προϊόντα "νύχτας" - κάποια από τα συστατικά είναι φωτοευαίσθητα (αν τα χρησιμοποιήσετε σε προϊόντα ημέρας περιορίστε τη συμμετοχή τους στο 1-2%). Η συμμετοχή των οξέων φρούτων στο τελικό προϊόν δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να ξεπερνάει το 15,0% (προτεινόμενο ποσοστό 2-7%), καθώς το συστατικό είναι συμπυκνωμένο και ιδιαίτερα ισχυρό.

Το Multifruit BSC (advanced formula) δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με παρόμοια "οξέα φρούτων" που κυκλοφορούν στη Ευρωπαϊκή αγορά. Δεν περιέχει σαλικυλικό οξύ (Salicylic Acid Free) το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει επιπλοκές στην περιποίηση της επιδερμίδας και προέρχεται από 100% φυτικές πηγές.

Δείτε επίσης

Sodium Cocoyl Isethionate 100gr
€ 3,90
Κετυλική Αλκοόλη 100gr
€ 3,00
Aloe Vera Gel 100ml
€ 4,90
Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή