Γαλακτικό Οξύ 88%

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5122
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 50 ml
Το γαλακτικό οξύ είναι ένα φυσικό οξύ, το οποίο βρίσκεται στο ξινό γάλα, το γιαούρτι, καθώς και στους μυς των ανθρώπων και των ζωων. Ανήκει στην κατηγορία των άλφα υδροξέων, (Alpha Hydroxy Acid) ή AHA, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι προάγουν την ομαλότερη και νεώτερη εμφάνιση του δέρματος μέσω της απολέπισης που κάνουν στο δέρμα.

Τα άλφα υδροξέα εφαρμόζονται σε δέρματα τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα, όπως θαμπάδα, σημάδια ακμής, λιπαρότητα, πρόωρη γήρανση, δυχρωμίες κλπ. Έχουν την ικανότητα να μαλακώνουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος και να διασπούν τη συνδεσμολογία των κυττάρων κερατίνης, κάνοντας εφικτή την εις βάθος απολέπιση του δέρματος. Μέσω της χρήσης τους, αυξάνεται η ικανότητα διείσδυσης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας , με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται θεαματικές αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος.

Το γαλακτικό οξύ χρησιμοποιείται επίσης, και για τη μείωση του ρΗ των διαφόρων παρασκευασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κρεμών, γαλακτωμάτων, σαμπουάν και προϊόντων περιποίησης των μαλλιών. Καθώς παρουσιάζει μεγάλη χημική συγγένεια με το τριχωτό της κεφαλής, δημιουργεί ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, συμβάλλοντας στη σωστή ενυδάτωσή τους, καθώς και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, χαρίζοντας στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα που διαρκεί.
Το γαλακτικό οξύ που θα βρείτε στα sensities είναι σε υγρή μορφή σε περιεκτικότητα 88% και διαλύεται πλήρως σε νερό, γλυκερίνη και οινόπνευμα. Λόγω της φύσης του θα πρέπει μετά τη χρήση του να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο. Χρήση στα καλλυντικά 2- 10%.

  Δείτε επίσης

Κισσος Εκχυλισμα 10ml
€ 4,90
Cocamidopropyl Betaine
€ 2,90
Στεατίνη (Στεαρικό Οξύ)
€ 2,90
Δεντρολίβανο Εκχύλισμα 10ml
€ 4,90
Κιτρικό Οξύ (Άνυδρο)
€ 4,90
  Επιστροφή στην κορυφή