Άμυλο Βρώμης

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5416
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Το Oat Silk (άμυλο βρώμης) είναι ένα απόλυτα φυσικό, αβλαβές και εξαιρετικά αποτελεσματικό καλλυντικό συστατικό, ειδικά σχεδιασμένο για την βελτιστοποίηση της υφής των καλλυντικών σκευασμάτων. Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε έλαιο βρώμης, συστατικό με μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά αβενανθραμίδες και β-γλυκάνη, ουσίες γνωστές για την αντιφλεγμονώδη, ενυδατική και καταπραϋντική τους δράση, καθιστούν το προϊόν εξαιρετικά ευεργετικό, με ιδιαίτερα θετική, συμβολή στη συνολική υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας.

Η εξαιρετική αυτή πούδρα βρώμης, όταν χρησιμοποιείται σε καλλυντικές συνθέσεις, ιδιαίτερα σε κρέμες και λοσιόν, προσφέρει μια πολυτελή, μεταξένια αίσθηση στο δέρμα, ενώ όταν χρησιμοποιείται σε συνθέσεις περιποίησης της επιδερμίδας, χαρίζει άμεση λάμψη και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα στο χρώμα και τον τόνο του δέρματος. Επιπλέον, καθώς έχει την ιδιότητα να απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα χωρίς να το στεγνώνει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης του προσώπου, κατάλληλα για ευαίσθητους, ώριμους και επιρρεπείς σε ακμή τύπους δέρματος.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πολικά λιπίδια, το Oat Silk δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες στην ανάμειξη και καθώς σχηματίζει σταθερά γαλακτώματα με ελάχιστη προσπάθεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σκεύασμα!

Κατάλληλο για κρέμες προσώπου, λοσιόν, ενυδατικές και καταπραϋντικές μάσκες προσώπου και σώματος, γαλακτώματα, αφρόλουτρα, αλλά και προϊόντα μακιγιάζ.

Το Oat Silk είναι αποτελεσματικότερο όταν προστίθεται στη ξηρή ή την υδατική φάση των σκευασμάτων. 100% φυσικό προϊόν.

  Δείτε επίσης

Sodium Cocoyl Isethionate
€ 3,90
Bιταμίνη B3 (Nicotinamide / Niacinamide) 100gr
€ 4,90
Phytokeratin PF
€ 6,90
Βόρακας
€ 2,90
BTMS 100gr
€ 7,90
  Επιστροφή στην κορυφή