Βιταμίνη E 100ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2376
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία triticum vulgare
Το λαδι Βιταμινης Ε προέρχεται από την επεξεργασία του σιτέλαιου (Τriticum Vulgare) και τη διάλυση του τελικού προϊόντος μέσα σε αμυγδαλέλαιο. Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα λάδια βάσης που χρησιμοποιείτε (2-5%), αυξάνετε στη πράξη το "χρόνο ζωής" τους. Η βιταμίνη Ε προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφούνται αποτελεσματικότερα οι υπόλοιπες βιταμίνες.

Η Βιταμίνη Ε θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και πως συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Το λάδι Βιταμίνης Ε μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο στην επιδερμίδα (πρόσωπο και σώμα) και είναι επίσης ιδανικό για εγκύους για την πρόληψη και αποφυγή των ραγάδων.

Το Λαδι Βιταμίνης Ε της Ethereal Nature που θα βρείτε στα Sensities δεν περιέχει χημικά συστατικά. Πρόκειται στην ουσία για 20% καθαρής φυτικής Βιταμίνης Ε διαλυμένης μέσα σε 80% Αμυγδαλέλαιο. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Στην αδιάλυτη του μορφή είναι πάρα πολύ παχύρευστο και βαθύ καφέ σε χρώμα.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε καθαρή Βιταμίνη Ε (Tocopheryl acetate) εργαστηριακά παρασκευασμένη - προϊόν ίδιο με τις αμπούλες Βιταμίνης Ε - τότε σας προτείνουμε να δείτε την Βιταμίνη Ε (acetate) στα συστατικά καλλυντικών. Επίσης, αν σας αρέσουν η βιταμίνη Ε και οι ιδιότητες της, τότε αξίζει να δείτε και το καταπληκτικό σαπούνι Βιταμινης Ε.

  Δείτε επίσης

Φράουλα Λάδι 100ml Fragaria vesca
€ 24,90
Ιπποφαές 100ml hippophae rhamnoides
€ 24,90
Χαμομηλέλαιο matricaria recutita
€ 5,90
Σημύδα Έλαιο 100ml Macrovita
€ 14,90
  Επιστροφή στην κορυφή