Δεντρολίβανο (Rosemary) Εκχύλισμα 50ml Nature & Body

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2407
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Nature & Body
Ονομασία rosemarinus officinalis
Προέλευση United Kingdom
Το εκχύλισμα Δενδρολίβανου προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Rosemarinus officinalis. Ουσιαστικά χρησιμοποιούνται τα αποξηραμένα φύλλα του βοτάνου τα οποία εκχυλίζονται σε ηλιέλαιο.

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως φυσικό συντηρητικό για την επιμήκυνση της ζωής των καλλυντικών. Συνδυάζεται πολύ καλά με όλα τα φυσικά έλαια και τα καλλυντικά βούτυρα.

Η αντιοξειδοτική δράση του εκχυλίσματος στηρίζεται σε δύο βασικά συστατικά του (Carnosic acid και carnosol) τα οποία όχι μόνο προστατεύουν τα υλικά βάσης, αλλά έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά και στη διατήρηση του χρώματος και του αρώματος των προϊόντων.

To εκχύλισμα δεντρολίβανου της Ethereal είναι πολύ συμπυκνωμένο και για το λόγο αυτό η προτεινόμενη συμμετοχή του σε καλλυντικά προϊόντα είναι μόλις 0,5% - 1,0%. Κατά το χειρισμό του θα πρέπει να αποφύγετε την άμεση επαφή με την επιδερμίδα, τα μάτια και το στόμα (ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο νερό και σαπούνι σε περίπτωση επαφής).

Η χρήση του Εκχυλίσματος Δεντρολίβανου θα "παρατείνει" τη ζωή των σπιτικων καλλυντικων σας κατά περίπου 4-6 μήνες. Το εκχύλισμα δεντρολίβανου είναι αντιοξειδοτικό και όχι αντιβακτηριακό. Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε και τις ιδιότητες των συντηρητικών Germall® Plus και Optiphen®.

Δείτε επίσης

Υγρό Μετάξι 50ml
€ 5,90
Λεκιθίνη Σόγιας Υγρή 100ml
€ 4,90
Olivoil Surfactant 100ml
€ 3,90
Cyclomethicone 100ml
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή