Βιταμινη Α (Ρετινόλη) Λάδι 100ml

Τιμή e-shop:
€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2706
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 100 ml
H Βιταμίνη Α (Vitamin A Palmitate) είναι ένα πολύτιμο συστατικό ανάπλασης της επιδερμίδας, με θαυμαστή αντιγηραντική δράση.

H Βιταμίνη Α παρουσιάζει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνων στο χόριο (dermis) - το συνδετικό ιστό που υποστηρίζει την επιδερμιδα και τη συνδέει με το υποδόριο λίπος. Το χόριο περιέχει το δίκτυο των ελαστικών ινών, το οποίο καθορίζει τη ποιότητα της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η μείωση της έντασης των ρυτίδων και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα (φαίνεται πιο "φρέσκια), απότελούν ενδείξεις της δράσης της βιταμίνης Α.

Η βιταμίνη Α παρουσιάζει επίσης ισχυρή αναπλαστική δράση. Θα τη βρείτε σε δεκάδες προϊόντα φαρμακείου που προτείνονται κατά της ακμής, κατά των μαύρων στιγμάτων, αλλά και για την ανάπλαση δερματικών τραυμάτων και ουλών.

Η βιταμινη Α της σειράς Ethereal Nature είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Έχει τη μορφή ελαίου και περιέχει Vitamin A Palmitate, Sunflower Oil (ηλιέλαιο) και di-alpha-tocopherol (η μορφή της βιταμινης Ε που παρουσιάζει τη μέγιστη απόρρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό)

Στα "Home made cosmetics", το λάδι Βιταμίνης Α χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό από 0,5% εως 2,0%. Μετά τη χρήση της Βιταμίνης Α, θα πρέπει να απόφεύγεται η έκθεση στον ήλιο διότι οξειδώνεται. Η Βιταμίνη Α επίσης θα πρέπει να απόφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης

Wonderlight (Λυκίσκος εκχύλισμα) 10ml
€ 7,90
Βιταμίνη Ε (Acetate)
€ 6,90
Κισσός Εκχύλισμα 10ml
€ 4,90
Preservative Eco
€ 3,90
Polysorbate (Tween) 20
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή