Ultramarine Blue 50gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3182
Είδος Οξείδια
Βάρος 50 gr
Προέλευση Spain
Εταιρεία Nature & Body
Οι ultramarine σκόνες, είναι ισχυρές, συμπυκνωμένες, ματ χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα μακιγιάζ, ματ σκιές, μάσκαρες, eyeliner, μολύβια για τα μάτια και τα χείλη, σε κραγιόν, lip gloss και πολλά άλλα προϊόντα. Μπορούν ακόμη να προστεθούν σε πούδρες, makeup ή ρουζ σαν διορθωτικά, για να επιτύχετε τον ακριβή επιθυμητό τόνο του δέρματος.

Το μπλε ultramarine έχει ένα ιδιαίτερα έντονο και βαθύ χρώμα και προέρχεται από την ένωση καολίνης, θείου και άνθρακα, σε θερμοκρασίες πάνω από 700ο C.

Θα δώσει ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα στη ματ σκιά σας και ένα έντονο μπλε βλέμμα στη μάσκαρα ή το μολύβι σας.

Χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια στα σαπούνια σας, είτε στο φυσικό σαπούνι ελαιολάδου, είτε στο melt&pour, για να πάρετε μια έντονη μπλε απόχρωση. Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι, διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Δείτε επίσης

Chromium Green Oxide 50gr
€ 3,90
Black Iron Oxide 50gr
€ 3,90
Brown Iron Oxide 50gr
€ 3,90
Χρωστική Ultramarine Violet 50gr Nature & Body
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή