Κίτρινο Οξείδιο του Σιδήρου (Yellow Iron Oxide) 50gr Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3186
Είδος Οξείδια
Βάρος 50 gr
Προέλευση Spain
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903993
Τα οξείδια του σιδήρου είναι χημικές ενώσεις που αποτελούνται από σίδηρο και οξυγόνο. Είναι ραφιναρισμένα έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες που αρχικά περιέχουν και να είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση. Πρόκειται για χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών. Όλα τα οξείδια είναι ματ χρωστικές, με γήινες αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα σε προϊόντα μακιγιάζ, σαπούνια ή κεριά.

Το κίτρινο οξείδιο σιδήρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκιές, ρουζ, κραγιόν ή άλλα προϊόντα για τα χείλη. Είναι πολύ χρήσιμο ως πρώτη ύλη σε ένα καλυπτικό makeup ή πούδρα, για όλους τους τόνους δέρματος και μπορεί να δουλευτεί σε μεγαλύτερη ποσότητα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χρωστικές, μιας και είναι ο πρωταρχικός τόνος σε όλα τα δέρματα. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κίτρινο/μουσταρδί χρώμα στα φυσικά σαπούνια ή στα σαπούνια melt & pour. Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι, διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.

Χρησιμοποιείστε το σε μικρή ποσότητα, μιας και είναι μια πολύ συμπυκνωμένη χρωστική. Εάν θα φτιάξετε makeup ή πούδρα, θυμηθείτε να ανακατέψετε πολύ καλά όλες τις σκόνες βάσης σε ένα γουδί ή ένα μύλο.

Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Δείτε επίσης

Ultramarine Pink Oxide 50gr
€ 3,90
Black Iron Oxide 50gr
€ 3,90
Ultramarine Blue 50gr
€ 3,90
Chromium Green Oxide 50gr
€ 3,90
Χρωστική Ultramarine Violet 50gr Nature & Body
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή