Ultramarine Pink Oxide 50gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5123
Είδος Οξείδια
Βάρος 50 gr
Εταιρεία Nature & Body
Οι ultramarine σκόνες, είναι ισχυρές, συμπυκνωμένες, ματ χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα μακιγιάζ, σκιές, μάσκαρες, eyeliner, κραγιόν, lip gloss, μανό, body paint, σαπούνια και πολλά άλλα προϊόντα.

Το ροζ ultramarine έχει μια ελαφριά ροζ απόχρωση. Ιδιαίτερα χρήσιμο για να δώσετε ροζ απόχρωση στις ματ σκιές σας, στα προϊόντα για τα χείλη και στα ρουζ.Εάν θέλετε να πάρετε ένα πιο έντονο σκούρο ροζ μπορείτε να το αναμείξετε με το ultramarine blue.

Χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια στα σαπούνια σας, είτε στο φυσικό σαπούνι ελαιολάδου, είτε στο melt&pour, για να πάρετε μια ροζ απόχρωση. Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Δείτε επίσης

Χρωστική Ultramarine Violet 50gr Nature & Body
€ 3,90
Chromium Green Oxide 50gr
€ 3,90
Manganese Violet 50gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή