Πούδρα Μεταξιού

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3189
Είδος Πούδρες Βάσης
Βάρος 10 gr
Προέλευση Spain
Πρόκειται για ελαιοδιαλυτή, αλεσμένη σκόνη μεταξιού κατάλληλη για καλλυντική χρήση. Το μετάξι είναι ένα συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται στην Ανατολή εδώ και χιλιάδες χρόνια για την περιποίηση του δέρματος. Πολύ διαδεδομένο ακόμη για τις θεραπευτικές του χρήσεις στην Κινέζικη και Αγιουρβεδική ιατρική.

Ένα πολύτιμο συστατικό για τα καλλυντικά, μιας και περιέχει 18 αμινοξέα πολύτιμα για το δέρμα και τον οργανισμό μας. Είναι ακόμη πολύ χρήσιμο όταν θα χρησιμοποιηθεί, είτε μόνο του, είτε σαν πρώτη ύλη σε κάποιο προϊόν, όπως μια κρέμα προσώπου, μια πούδρα ή ένα makeup για δερματικά προβλήματα, ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος, ακμή, καθώς έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ακόμη, προσφέρει αντηλιακή προστασία στα προϊόντα ημέρας, μιας και αντανακλά τις ακτινοβολίες UV. Επιπλέον, ενισχύει τις αναπλαστικές ιδιότητες και αντιγηραντικές ιδιότητες στις κρέμες σας. Μπορεί ακόμη να παρατηρήσετε μια μείωση στις διχρωμίες και τις πανάδες του δέρματος. Για να δείτε τα πραγματικά αποτελέσματα και οφέλη στο πρόσωπό σας, θα πρέπει να εφαρμόσετε το προϊόν για 3-4 εβδομάδες, ούτως ώστε να δώσετε χρόνο στην επιδερμίδα σας να ανανεωθεί.

Τέλος, η σκόνη μεταξιού είναι πολύ χρήσιμη στα προϊόντα μακιγιάζ. Μπορείτε να τη δουλέψετε σαν μια σκόνη βάσης για τις πούδρες, το makeup ή το concealer σας, προσθέτοντας έτσι μια έξτρα δόση μεταξένιας απαλότητας και αποκτώντας μια μεσαία κάλυψη. Μπορείτε ακόμη να τη χρησιμοποιήσετε σαν primer, να βάλετε δηλαδή μια μικρή ποσότητα σε ένα σφουγγαράκι και να το δουλέψετε με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο σας μετά τον καθαρισμό και πριν φορέσετε το makeup σας. Εάν το δέρμα σας αποκτήσει μια λευκή ή κιτρινωπή απόχρωση τότε μάλλον έχετε βάλει μεγάλη ποσότητα!

Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 2 χρόνια.

  Δείτε επίσης

Sericite Mica (Σερικιτης)
€ 3,50
Αλεύρι Ρυζιού (Rice NS)
€ 3,50
Στεατικό Μαγνήσιο
€ 3,50
  Επιστροφή στην κορυφή